KVALITETSVIN FRA HELE VERDEN! Se også vores lokale sortiment fra Odsherred & omegn

Hjemmelevering 2-5 hverdage I  Fragt 49,- | Fri fragt 1499,- I  

Kundeservice (09:30- 17:30) - (+45 4211 8315) 

FAQ

Blog - vinviden

Online vinhandel - din lokale vinbutik

Asnæs Vinen & Co, er Odsherreds vinbutik nr. 1, med online webshop, så du kan købe din vin på nettet!
Det bedste udvalg af lokale vin, øl, spiritus og andre specialiteter, samt vin fra vinhuse over hele verden.

 

Vi sælger vores vin online og dermed har vi gjort vores lokalforretning landsdækkende. Vi giver dig muligheden for at handle lokalt på nettet, hvor vi har samlet alle vores lokale producenter af vin, spiritus, øl og andre specialiteter fra hele Odsherred, Holbæk og omegn.

Vi vil selvfølgelig også byde jer velkommen i vores fysiske vinbutik i Asnæs Centret i Odsherred – hvor vi står klar med gode råd og gerne hjælper med at finde den helt rigtige vin, der passer til din smag!

 

Besøg Odsherreds Vinbutik nr. 1 

Vores butik Asnæs Vinen & Co er en ny vinbutik i Odsherred på Sjælland. Du finder os i Asnæs - lige midt i Asnæs Centret.
Vinbutikken åbnede i november 2020, hvorefter den gode modtagelse hurtigt satte gang i etableringen af webshoppen. 
Webshoppen Vinen & Co åbnede i juni 2021. Webshoppen skal sikre en lettere adgang til informationer og reservation af varer hjemmefra, samt give mulighed for køb af vores udvalg af vin og spiritus i hele landet. 

Vi fører et eksklusivt udvalg af kvalitetsvin fra vinproducenter fra hele verden. Vi håndplukker vinpartier fra vores netværk, så vi sikrer et af de bedste udvalg i Danmark.

Vores store vinsortiment følger årstiderne, så vores butik bugner af aktuel inspiration.

Vi forhandler næsten alt – lige fra traditionel god rødvin og hvidvin, portvin, mousserende dessertvine, spiritus, øl og specialiteter fra specialbryggere.

Odsherred er hjemsted for vindyrkning i særklasse og der findes samtidig også en lang række producenter af lokale øl og specialiteter. Vi kan med stolthed sige, at vi er showroom for øl og vinproducenter fra hele Odsherred, Holbæk og omegn, hvor vi har samlet de bedste på et sted.
De mange lokale producenter af vin og øl er ægte ildsjæle med den form for innovation og glæde for deres produkter og livsværk, med til at styrke vores lokalområde – og det vil vi gerne være med til at understøtte og løfte.
Her kan bl.a. nævnes Raw cider, Højsgaard Mikrovineri, Ørnberg Vin, Dyrehøj Vingaard, Rørmosegaard Vin, Holbæk Bryghus, Rørvig Bryghus, Odden bryg, Herslev Bryg m. fl.

 

 


Asnæs Vinen & Co
Asnæs Centret  ·   Centervejen 1  ·   4550 Asnæs